O nama

Laboratorija za medicinsku biohemiju BioDiagnostica je osnovana početkom 2015. godine kao porodičan posao nakon višegodišnjeg iskustva u praksi. Nalazimo se na opštini Stari grad u Beogradu, u blizini Botaničke bašte, Gundulićev venac broj 5.

Prostiremo se na 117 kvm , opremljeni smo savremenim automatski analizatorima proizvodjača ROCHE diagnostics ( biohemija, imunohemija) i Nihon Kohden (hematologija). Dugogodišnje iskustvo našeg stručnog tima je upravo ono što nam je omogućilo da napravimo pažljiv izbor opreme, metoda i tehnika koje su implementirane.

Ono po čemu se BioDiagnostica ističe i razlikuje od medicinskih laboratorija u Srbiji je HPLC dijagnostika, zlatni standard kliničke dijagnostike, koja se već uveliko koristi u svetu.

Laboratorijski parametri koji se određuju HPLC tehnikom u laboratoriji BioDiagnostica su raznovrsni. Najčešće se određuju tačne koncentracije biogenih amina (kateholamina, metanefrina i dr.), porfirina, vitamina D i dr. u odgovarajućim vrstama uzoraka, koji su specifični za ređa metabolička oboljenja (porfirije), od interesa za preventivnu medicinu, kao i za maligna oboljenja (feohromocitomi, neuroblastomi).

Laboratorija pruža svoje usluge pacijentima ali i zdravstvenim, obrazovnim i istraživačkim ustanovama. Naša misija je pružanje visokokvalitetnih usluga svim korisnicima poštujući principe dobre laboratorijske prakse.

Radno vreme laboratorije je od 07.30h-19.00h radnim danima a subotom od 07.30h-14.00h, tokom kojeg nudimo i patronažnu službu za naše pacijente i  poslovne partnere.

Ovim putem Vas pozivamo da nas posetite i uverite se da zaslužujemo da budemo i Vaša laboratorija od poverenja!

Naše iskustvo je naša najbolja preporuka

18Godina iskustva
50000Zadovoljnih pacijenata
98Procenat stalnih pacijenata
250000Urađenih analiza

Galerija